ATOMIC-FLASH’MOB #ZOMBIES4PEACE

De zombies zijn ontsnapt! Hoe zou jij een apocalyptisch thema “komisch” en ludiek voorstellen, terwijl je tegelijk de reële gevolgen van de ontploffing van een atoombom onder de aandacht brengt?

Wil je graag concrete actie ondernemen en op een creatieve en originele manier deelnemen aan de campagne? Wil je graag de mensen en de media informeren over wat de toekomst zal brengen wanneer we nu niet handelen tegen een nieuwe nucleaire wapenwedloop?

Dan zijn de « atomic’flash-mob » en « zombies4peace » zeker iets voor jou!

Voor info over de volgende atomic’flash-mob’ datum, locatie enz :

registreer je via het formulier hieronder


  Beste Zombie 4 Peace,

  Zombies zijn jullie er klaar voor?
  Bevestig nu uw deelname door door het onderstaande formulier in te vullen. En nodig je vrienden, collega’s, familie, nzv. Uit ! Deze  Atomic’Flash-Mob zal speciaal zijn, want zelfs zombies moeten covid-maatregelen respecteren, d.w.z.:

  • Kom alvast met make-up en/of kostuum aan, gezien de omstandigheden zal er geen make-up workshop zijn.
  • Kom met je MASKER: ofwel integreer je een masker in je vermomming, of er is ook de mogelijkheid een zombiemasker te lenen…
  • We respecteren alle nodige maatregelen, zoals afstand houden, we ontsmetten met hydroalcoholische gel;), enz.
  • Als je geen make-up kunt aanbrengen of zombiemaskers kunt krijgen, kan je er bij ons een lenen, als je het ons laat weten en je masker reserveert: we hebben tien maskers …first come, first serve.

  Het is niet verplicht om speciaal verkleed of gemaquilleerd te komen, maar een extra “zombielook” is natuurlijk een pluspunt!

  Choreografie van de Atomic’flash-mob:

  #zombies4peace @ #atomicflashmob ► #skibidichallenge !

  uw hypergemotiveerde skibidi-coaches…the ‘Little Big’!

  De Atomic’flash-mob zal plaatsvinden in 5 stappen:
  1- afspraak 14u00. We maken van de gelegenheid gebruik om voor iedereen een goede positie te zoeken en om een generale repetitie te houden,
  2- om 14u45 gaan we verspreid naar de Atomic’flash-site,
  3- om 15u00 zal een team dat al ter plaatse aanwezig is de soundtrack afspelen,
  4- als introductie, een remix van de intro van ‘Thriller’: zo hebben de zombies een paar minuten de tijd om zich te verzamelen en te positioneren (met behoud van de nodige afstand ;),
  5- “Kukeleku”* en we starten de zombies4peace in skibidi modus: tijdens de verzen danst elke zombie in de stijl van de “skibidi walk”* (aangepast aan de smaak van elke zombie) en tijdens de refreinen danst iedereen de kleine “skibidi choreografie”* samen (*Bekijk de video).

  Zombies?

  Zombies zijn populair bij vele jongeren, ze treden op in videogames, films, series en als we niet opletten vallen ze onze stad ook binnen! Zoals de interactieve kaarten, video’s en informatie op de “welke gevolgen” pagina laten zien, zouden degenen die een nucleaire ontploffing overleven op zombies lijken, maar dan waarschijnlijk nog erger.

  Daarom organiseren we een “atomic’flash-mob” waarbij deelnemers een invasie van zombies nabootsen op een drukke publieke ruimte. We bereiden een klein decor voor (oplaasbare ‘nucleaire’ paddenstoelenwolk, infostand, enz.) en een zeer eenvoudige korte choreografie.

  Het is niet verplicht om speciaal verkleed of gemaquilleerd te komen. Uw aanwezigheid kan al genoeg zijn, maar een extra “zombielook” is altijd een pluspunt!

  Wil je als zombie deelnemen aan de “atomic’flash-mob” of deel je liever flyers uit?

  Vul dan het bovenste formulier in en verstuur het.

  We nemen zo snel mogelijk contact met je op !

  Alvast bedankt beste vredes zombie!

   

  Doe mee met de andere #nonukes.be acties :

  Share this Page