ATOMIC-FLASH’MOB #ZOMBIES4PEACE

De zombies zijn ontsnapt! Hoe zou jij een apocalyptisch thema “komisch” en ludiek voorstellen, terwijl je tegelijk de reële gevolgen van de ontploffing van een atoombom onder de aandacht brengt?

Wil je graag concrete actie ondernemen en op een creatieve en originele manier deelnemen aan de campagne? Wil je graag de mensen en de media informeren over wat de toekomst zal brengen wanneer we nu niet handelen tegen een nieuwe nucleaire wapenwedloop?

Dan zijn de « atomic’flash-mob » en « zombies4peace » zeker iets voor jou!

!! De Atomic’Flash-Mob van 27 juni is uitgesteld,
de (definitief!;) datum is 26 september om 15.00 uur in Brussel. Voor meer info over de locatie en de mini-choreo, registreer je via het formulier hieronder !!

Zombies zijn populair bij vele jongeren, ze treden op in videogames, films, series en als we niet opletten vallen ze onze stad ook binnen! Zoals de interactieve kaarten, video’s en informatie op de “welke gevolgen” pagina laten zien, zouden degenen die een nucleaire ontploffing overleven op zombies lijken, maar dan waarschijnlijk nog erger.

Daarom organiseren we een “atomic’flash-mob” waarbij deelnemers een invasie van zombies nabootsen op een drukke publieke ruimte. We bereiden een klein decor voor (oplaasbare ‘nucleaire’ paddenstoelenwolk, infostand, enz.) en een zeer eenvoudige korte choreografie.

Het is niet verplicht om speciaal verkleed of gemaquilleerd te komen. Uw aanwezigheid kan al genoeg zijn, maar een extra “zombielook” is altijd een pluspunt!

Ervaren make-up artiesten zijn aanwezig om je een extra “zombie-look” te bezorgen (vanaf € 5)

Wil je als zombie deelnemen aan de “atomic’flash-mob” of deel je liever flyers uit?

Vul dan het onderstaande formulier in en verstuur het.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op !

Alvast bedankt beste vredes zombie!

Doe mee met de andere #nonukes.be acties :

Share this Page