PETITIE

Waar is de petitie?

De petitie staat nog niet online * maar we raden je aan om je via dit formulier te registreren, zodat we je kunnen contacteren van zodra het mogelijk is om de petitie te tekenen.

Ik wil ook op de hoogte gehouden worden van de andere acties van de campagne (verplicht antwoord):
janee

*Waarom?

We voorzien een petitie met als doel de kernwapens uit België te verwijderen en niet te moderniseren. Met 25.000 (“Belgische”) handtekeningen kunnen we deze petitie gebruiken in het kader van de nieuwe Belgische wet die het mogelijk maakt om het parlement aan te vechten en een wetswijziging voor te stellen.


De interface die het parlement online moet zetten om een geldige ondertekening van de petitie mogelijk te maken, is echter nog niet actief. Het enige alternatief dat aan de criteria voldoet, is een papieren petitie, maar gezien de omstandigheden is rondgaan met en het ondertekenen van een papieren petitie met een minimum van 25.000 handtekeningen momenteel niet mogelijk. Daarom vragen we je om je alvast te registreren via bovenstaand formulier. Bedankt voor je begrip.

In afwachting tot de petitie gelanceerd wordt, kan je jouw mening wel al zichtbaar maken door onze affiche op te hangen en door deel te nemen aan de andere acties van de campagne!

Share this Page